Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Iuliana OLARIU ASOCIAȚIA FRAȚILOR MARIȘTI AI ȘCOLILOR DIN ROMÂNIA

58.066666666667% Complete
871 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
5
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Nimic nu este mai frumos decât să împarți bucuria cu copiii din cadrul Centrului de Plasament "Sfântul Marcellin Champagnat". Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere pentru vacanța acestor copii. ♡♡♡


Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci cadou, să donezi banii către această excursie, mult așteptată.
Vreau ca acești copii să poată avea parte de momentele frumoase de care am avut și eu parte. Am avut parte datorita FRAȚILOR MATIȘTI DIN ROMÂNIA ȘI A EDUCATORILOR care m-au sprijinit atunci când am fost copil, iar pe acesta cale doresc să le mulțumesc nespus de mult.
Împreună suntem mai buni!♡♡♡

Îți mulțumesc că îmi ești alături de ziua mea cu această ocazie! :)

P.S.: Dacă îți place și ție ideea, îți poți dona ziua ta de naștere pe ziuata.galantom.ro către acest centru (afmsromania.galantom.ro), în care binele suprem este cel al copilului!

Mai jos voi lăsa un link cu una din frumoasele poze pe care le am alături de acești copii:

https://web.facebook.com/Case-ale-Sperantei-455213231182235/photos/pcb.4047972728572916/4047952645241591/


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Fraților Marişti ai Școlilor din România are drept misiune educaţia și formarea umană a copiilor şi tinerilor, în special a celor mai defavorizați. Dorim să oferim și să facilităm o educaţie de calitate care să conducă în final la integrarea socială şi profesională a beneficiarilor serviciilor noastre.

Scopul proiectului Salvează vacanța copiilor este acela de a veni în întâmpinarea nevoilor beneficiarilor Centrului, în special cele de recreere și dezvoltare a relațiilor de prietenie, de cunoaștere și explorare a sinelui, dar și a celor cu care interacționează.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

5 Donații

La multi ani Florina! Sa fii sanatoasa, darnica si harnica! Sa te bucuri de fiecare zi alaturi de cei dragi, sa ai parte de prietenii lungi si trainice, sa faci lumea mai frumoasa si mai buna :) Cu drag, Ami
05 Jul 2021
La multi ani, baby! <3
02 Jul 2021

Anonymous

75 RON
16 Jun 2021
300 RON
La multi ani!!! 🤗🤗🤗
14 Jun 2021
La mulți ani!
14 Jun 2021
Iuliana OLARIU : ASOCIAȚIA FRAȚILOR MARIȘTI AI ȘCOLILOR DIN ROMÂNIA
Cel mai frumos cadou de ziua mea