Salvează vacanța copiilor

Status: Fundraising

Scopul proiectului Salvează vacanța copiilor este acela de a veni în întâmpinarea nevoilor beneficiarilor Centrului, în special cele de recreere și dezvoltare a relațiilor de prietenie, de cunoaștere și explorare a sinelui, dar și a celor cu care interacționează.

7.8852941176471% Complete
Suma:

2,681 RON

Galantomi:

2

Donatii:

15

Target:

34,000 RON

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Fiecare copil trebuie să aibă acces la o educație de calitate și la o șansă reală în viață, în special cei cărora viața le-a dat un test greu încă din copilărie.
Astfel, în anul 2006 am deschis patru case unde copiii și tinerii pot trăi ca într-o adevărată familie şi cu demnitate alături de alte persoane. Fiecare apartament rezidenţial al asociaţiei poate găzdui 8 minori, fete și băieţi, asigurându-le toate elementele pentru o dezvoltare armonioasă, care să îi ajute să devină adulți integrați social și profesional: hrană, îmbrăcăminte, grijă pentru sănătate, accesul la o educație de calitate, oferirea unor oportunități de învățare, consiliere psihologică și socială, activităţi pentru recreere și socializare, etc.


Pe cine ajutăm: copiii care au primit măsură de protecție în cadrul Centrului, din cauza abandonului familial, al abuzurilor, neglijării și al condițiilor materiale precare.
În fiecare an Centrul „Sf. Marcellin Champagnat” organizează pentru copiii pe care îi găzduiește o tabără unde beneficiarii centrului pot să se bucure pentru o săptămână de libertatea pe care o oferă natura și de bucuria copilăriei fără margini. Anul acesta apelăm la ajutorul fiecăruia dintre voi să ne putem continua misiunea și să le oferim din nou speranță, o viață fără griji și nu în ultimul rând să punem încă o cărămidă în construcția viitorului acestor copii.

Banii donati vor fi folositi pentru masa, cazarea si transportul copiilor.


Dorința noastră pentru anul acesta, un an cu multe restricții, este de a putea oferi acces copiilor la un aer curat de munte, izolat, dar unde se pot juca în voie, pot face drumeții pe munte și se pot relaxa.
Fiecare dintre noi are nevoie de o familie, iar noi suntem familia pentru cei pe care soarta îi pune la încercare. Visăm un viitor plin de speranță și demnitate pentru copiii și tinerii pentru care viața nu e ușoară.